donderdag 26 januari 2012

Exploring the university and the rooftopparty!

Gisteren zijn we op ontdekkingstocht gegaan in de universiteit, die toch best wel veel groter bleek te zijn dan verwacht. Zo ontdekten we tijdens onze tocht vele en mooie plekjes. Indrukwekkend wel hoe een universiteit net een kleine stad kan zijn. Op de universiteit kunnen we bij wijze van spreken op elke hoek op restaurant gaan. Deze zijn we dan ook grondig gaan bestuderen! Ook zijn er tennis- en voetbalvelden aanwezig op de universiteit. Deze bevinden zich naast het plekje met de fontein:





Even later ontdekten we ook de vele citroen en appelsienenboompjes, waarmee we onze voorraad citroenen en appelsienen hebben aangelegd. De appelsientjes zijn héérlijk, maar ontzettend zuur van smaak.



We bezochten ook de mini market en het copycenter. We waren zéér onder de indruk van de moderne en mooie universiteit. Ook de verschillende refters zijn zeer modern en goed verzorgd:



Ook moesten we die dag Human Resource Management bijwonen. Deze was interessant! Tijdens
deze les kregen we een uitnodiging voor een rooftopfeestje die plaatsvond in de residentie van Margaux de Boeck, een andere Erasmusser van KdG. We  kregen op een papiertje het adres, Nikolau Katounta, en hoopten het gemakkelijk te vinden. Al de uitgenodigde Erasmussers kregen de opdracht een gerecht te bereiden dat typisch is voor  hun land. Isabelle en ik dachten onmiddellijk aan chocomousse, vermits we geen klopper op kot hebben leek dit een vrij tot zeer moeilijke uitdaging. Daarom besloten we met z'n tweetjes die avond pannenkoeken te bakken. 


Vele Erasmussers waren aanwezig die avond en we konden met z'n alle genieten van de vele verschillende gerechten. Laura van Spanje maakte die avond overheerlijke tortilla met tonijn. Margaux uit België nam kleine tomaat-garnaaltjes mee, ... . Onze pannenkoeken waren een groot succes!! Nadien trokken we met z'n allen naar Ithaki, één van de plaatselijke discotheken. Daar leerden me mensen kennen van over de hele wereld, geweldig! Om Ithaki binnen te mogen moesten we 15euro betalen. Wel mocht je heel de avond gratis en voor niets drinken .. We dronken samen wel 16 cocktails =D. Het was een zeer leuke avond met geweldig goede muziek. We hebben zeer leuke meisjes leren kennen:


Birthdaygirls: Nathalie & Margaux


Margaux - Eva (France) - Isabella


We love Linna So from Korea

Om 3uur deden ze plots het licht aan en vlogen we met z'n allen buiten. Geen paniek, genoeg leuke plekjes om de nacht verder te zetten! Om terug op kot te geraken namen we een taxi, hiervoor betaalden we 8euro. Morgen starten we de dag met een lekker ontbijt op onze campus. Nadien zullen we de stad intrekken om dan de dag weer af te sluiten met een feestje op onze campus. Be ready! 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten